Ben jij klaar om de eerste stap te zetten?

Bel, mail of app me!

Als je geïnteresseerd bent in MylifeSlim of mij graag eens wilt spreken
over afvallen, of direct wil starten. Neem dan contact op en we gaan snel van start.

Thank you

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

Volg mij op Facebook en Instagram

Dagelijks deel ik nieuwe updates.

Veel voorkomende vragen

Omdat ik mij kan voorstellen dat je een aantal vragen hebt. Heb ik de belangrijkste voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm via whatsapp, telefoon of per mail.

Afvallen onder begeleiding: intake voor persoonlijk dieet

Onze eerste kennismaking is een gesprek om te ontdekken wat er komt kijken om gezond en verantwoord af te vallen. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Ik neem dan alles met je door, zoals je eetgewoonten en gewenste streefgewicht. Ook meet ik niet alleen jouw lengte en gewicht maar ook jouw vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa, metabolische leeftijd en het viscerale vet (rond de organen). Je krijgt deze resultaten na je weging uitgeprint mee. Deze waardes worden keurig in een schema gezet. Alles komt aan bod om er voor te zorgen dat je goed en verantwoord van start gaat. Dat is het voordeel van afvallen onder begeleiding.

Stabilisatiewijzer

Tijdens de intake krijg je een bijsluiter. Op de achterkant daarvan vind je de stabilisatiewijzer. Met die uitleg stop je op elk gewenst moment zelf met afslanken, tijdelijk of helemaal.

Persoonlijk dieet dankzij Persoonlijk Dag Schema

Op basis van dit gesprek en de meetresultaten maak ik een Persoonlijk Dag Schema, helemaal voor jou op maat. Ik hou bijvoorbeeld rekening met je eetgewoontes, werk, sport, medicijngebruik en algemene gezondheid. Met al deze gegevens lukt het een goed persoonlijk dieet te maken; stap 1 van afvallen onder begeleiding.

Voorkom het jojo-effect

Heb je je gewicht bereikt, maar kom je weer aan? Grote kans dat je dan terugviel in oude eetgewoontes. Dat noemen we het jojo-effect of jojoën. Dankzij afvallen onder begeleiding helpen we je om dat te voorkomen.

Starten met afvallen onder begeleiding

Aan het eind van je intake krijg je een behandelbijsluiter (Leefwijzer): daarin staat alles wat ik je vertelde nog eens makkelijk op een rij. Ook krijg je een Voedingswijzer, een handige boodschappenlijst met alle producten die in je Persoonlijk Dag Schema passen. De lijst neem je makkelijk mee in je tas als je boodschappen doet. Met deze intake en papieren begin je écht met afvallen onder begeleiding.

Controleabonnement sleept je er weer door

Aan het eind van de drie weken stabilisatie krijg je de kans een controleabonnement te nemen; een soort herhaalrecept voor enkele extra sessies. Hoe dat abonnement werkt? Binnen 12 maanden kom je dan nog vijf keer wegen en meten. Dreig je terug te vallen in oude eetgewoontes? Dan sturen we snel bij en voorkom je dat je opnieuw moet afvallen onder begeleiding.

Elke week een meetsessie ‘afvallen onder begeleiding’

Het is belangrijk om gezond en stap voor stap af te vallen. Daarom maken de wekelijkse meetsessies een belangrijk onderdeel uit van de My-LifeSlim methode. Met de wekelijkse metingen krijg je inzicht in je voortgang en kan ik jou blijven motiveren om door te zetten en passen we waar nodig jouw weekmenu aan om jouw resultaten te behalen. Natuurlijk nemen we dan gelijk de tijd om te vieren wat je al bereikt hebt!

Wat kost afvallen onder begeleiding via My-LifeSlim?

Bij My-LifeSlim betaal je slechts € 28,- per week. Daar zit de basis bij in:

  • Wekelijkse 1 op 1 begeleiding en meetmoment
  • Persoonlijk Dag Schema
  • My-LifeSlim supplementen
  • behandelbijsluiter (Leefwijzer)
  • Voedingswijzer/boodschappenlijst

Het startpakket kost € 121,50 en bevat:

  • uitgebreide intake en uitleg van de methode
  • MultiFit-Forte
  • My-LifeSlim Detox
  • 1x weeksupplementen

In drie weken afbouwen

Heb jij je gewenste gewicht bereikt, dan bouw je in drie weken langzaam je supplementen af en verzwaar je de maaltijden. Hierdoor val je niet verder af. Dit heet de stabilisatieperiode. Die periode wordt voor jou makkelijker dankzij afvallen met coaching.

Ben jij klaar voor de volgende stap?